woensdag 9 januari 2013

Aanrader boek: Zwaar verliefd en beproefd 
Ik lees niet vaak maar zo nu en dan kom ik een boek tegen die ik binnen een dag uit heb omdat je helemaal in het verhaal zit. Dit gebeurde bij mij bij het boek: Zwaar Verliefd van Chantal van Gastel. Hieronder vind je een voorproefje van waar het boek overgaat.
 
"Eigenlijk zijn mijn vriendinnen en ik net Sex & the City. Al heb ik in geen tijden seks gehad. En die stad waarin ik woon is ook niet echt New York of zo. Sommigen zouden het misschien een dorp noemen. We zijn trouwens ook maar met z’n drieën, maar ik weeg in mijn eentje wel net zoveel als Carrie en Samantha bij elkaar. Dat compenseert die ontbrekende vierde vriendin dan weer wel.’
Aan het woord is Isa, een jonge dierenarts die worstelt met haar gewicht, haar werk en de liefde. Helemaal nu ze als een blok is gevallen voor Ruben, de ontzettend aantrekkelijke eigenaar van een labrador waar ze een levensreddende actie bij heeft uitgevoerd. Maar hoe zorgt ze er nou voor dat hij net zo gek op haar wordt als op zijn hond?"

Ik herkende mezelf hier gelijk in naarmate ik langer het boek las ook ik worstel zo nu en dan met mijn gewicht en werd ook verliefd op een jongen en vroeg me ook af hij wel gek op me kon worden wat uiteindelijk wel goed is gekomen bij mij maar zal dat ook bij Isa gebeuren. Nieuwsgierig geworden lees het boek in de bieb of koop het voor €10,- En ja er is een vervolg deel op het boek: Zwaar beproefd en ook deze had ik weer binnen een dag uit. Hieronder volgt een voorproefje van het 2e deel.

"Wat doe je als je vriend zó’n lekker ding is dat je bijna niet kunt geloven dat hij gek is op jou! Isa en Ruben zijn stapelverliefd en kunnen hun geluk niet op nu ze gaan samenwonen. En Isa is eindelijk een beetje gewend aan het idee dat Rubens waanzinnig aantrekkelijke verschijning nu echt ‘bij haar’ hoort. Maar dan gaat Ruben samenwerken met zijn knappe ex-vriendin en maakt Isa steeds langere dagen in de dierenartsenpraktijk. Ze leert veel van haar nieuwe baas Hugo die haar bij een ingewikkelde operatie betrekt. Ruben en Isa zien elkaar alleen nog als ze ‘s avonds bij elkaar in bed ploffen en zo krijgt jaloezie de overhand. Is hun relatie bestand tegen opdringerige collega’s? En wanneer durft Isa nou eindelijk eens honderd procent zichzelf te zijn bij Ruben??"

Zoals jullie het lezen zijn Isa en Ruben smoor verliefd op elkaar geworden en hebben een relatie maar zal hun relatie bestand zijn tegen zijn ex vriendin. Lees daarvoor het volgende deel. Maar terwijl ik gister op internet aan het snuffelen was en terecht kwam op www.chantalvangastel.nl zag ik dat APRIL 2013 er een 3e vervolgdeel op deze 2 boeken komen en wel genaamd: Zwaar verguld! Ik kan nu al niet meer wachten tot het april is en ik het boek in mijn handen heb en als ik hem uit heb zal ik ook wel weer een kleine review doen maar als je in je tienerjaren zit of jongvolwassene bent dan is dit boek echt wat voor jou!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.