donderdag 3 januari 2013

Over mij!

Leuk dat je iets meer wilt weten over Miszbloggie! Hieronder zal ik wat uitgebreider in gaan over wie ik ben, wat ik doe, waar mijn blog over gaat en nog een aantal persoonlijke onderwerpen.


Wie is Miszbloggie?

Hi, ik ben Chantal Leeflang-Zeeman en heb inmiddels de 23 jaar aangetikt. Ik ben getrouwd met Jasper en we wonen in ons huisje in Wormerveer. Ik ben geboren en getogen in Amsterdam en stiekem een trotse Amsterdammer. Vanaf de basisschool ben ik naar het VMBO-T gegaan over het Over-Y College in Amsterdam Noord. Na het behalen van mijn diploma heb ik de opleiding Horeca ondernemer/manager gevolgd om daarna door te gaan naar het Kaderlyceum voor een opleiding detailresult. Na veel gepuzzel ben ik nu fulltime service baliemedewerker. 

Daarnaast heb ik het altijd leuk gevonden om te schrijven en heb daarom in januari 2013 besloten om te gaan beginnen met mijn blog. Dit was toen puur op mijn verhaal kwijt te kunnen wat ik op dat moment niet kwijt kon in mijn omgeving. Het was toen puur een uitlaatklep maar inmiddels is het een deel van mijn leven geworden. Zo schrijf ik een groot deel over eten en drinken maar ook genoeg persoonlijke verhalen zijn er te vinden. 

Wanneer komen er artikels online?

Dagelijks om 06:00 komt er een artikel online maar er zijn soms ook dagen dat er een extra artikel om 15:00 online komt maar dit is heel wisselend. Liefs ChantalGeen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.