zaterdag 5 januari 2013

Wat is WeightWatchers 
In mijn vorige blog schreef ik dat ik weer ging starten met afvallen en wel met de WeightWatchers methode. WeightWatchers maakt de laatste 2 jaar steeds meer reclame waardoor je misschien wel bekend bent met de WW methode of ook wel niet. Voor de lezers die graag meer erover willen weten en hoe ik het ervaart heb schrijf ik deze blog.

Is WeightWatchers een hongerdieet?
- Nee, want je verbaasd je er zelfs nog over hoeveel je mag en kunt eten.

Hoeveel kost het om aan WeightWatchers mee te doen?
- Momenteel loopt er een leuke actie waar je voor €5,76 per week het totale pakket voor hebt zonder inschrijfkosten. Het totaal pakket houdt in: Het bijwonen van de cursus bij jou in de buurt, online invullen van jouw dagelijkse eetgedraf, mobiel invullen van jouw eetgedrag en een halfjaar het WeightWatchers magazine. Meestal kost dit per maand €39,- exl. het magazine. Groot voordeel! Verder heeft WeightWatchers de optie voor de mensen die geen tijd hebben om langs een cursus te gaan om alleen het online invullen te nemen. Dit kost: €15,95 per maand.

Wat houdt de cursus in?
- Op een brede schaal zijn er WeightWatchers ochtenden/middagen of avond in heel nederland dus vast ook bij jou in de buurt. Tijdens een cursus word je gewogen en kan je de cursus bijwonen waar wekelijks diverse onderwerpen worden besproken. Tijdens de cursus staat er ook een opgesteld winkeltje waar je WeightWatchers producten kunt kopen zoals: Repen, Chips, Toetjes, Sausjes etc.

Wat kan je op WeightWatchers online invullen?
- Op WeightWatchers online vul je de 1e dag: Je gewicht, lengte en leeftijd daar word jouw punten aantal berekend wat he op een dag kan eten. Verder vul je daar dagelijks jouw eetgedrag in en dit is het makkelijkste gedeelte want vul je 1 sneetje wit brood in berekend hij gelijk het puntenaantal dus geen gezoek meer in boekjes. Online vul je ook je hoeveelheid water, groente en verzadigde vetten in. Na een week ga je je wegen en vul je je gewicht in. Als je ong. 3kg afgevallen bent gaat er al een punt van je dagtotaal. Af met een max. van 29 punten op een dag minder mag niet.

Punten? Wat houdt het precies in?
- Stel je mag 30 punten op een dag dat betekend 10 punten per maaltijd hier ga je dan mee aan de slag. (Tip: doe dit een avond van te voren) je begint met je ontbijt: 2 sneetjes bruin brood, 2 plakken kaas en 3 plakken fricandeau met een glas melk dat komt op 6 punten. Middag: 1 pistolet met rosbief en een glas thee dat komt op 6 punten. Avond: 200gr aardappen, spinazie, 1 tartaartje, jus en een bakje optimel vla dat komt op 9 pubte . Dit betekend dat je vandaag 21 punten hebt opgegeten hebt en nog 9 punten moet eten (Ja moet anders val je niet af) ik zou er voor kiezen om nog een extra broodje te nemen met een klein koekje.

Meer vragen laat het me weten of kijk op www.weightwatchers.nl


 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.