vrijdag 15 maart 2013

15 Maart 2013

Heerlijk zo uitslaapdagje om 8:30 me bed uitrollen en fris en fruitig onder de douche vandaan zo begon mijn dag. Inmiddels was het 9:30 en ging ik onderweg naar mijn werk. Mijn vriend whatsappte me nog en we hebben een datum geprikt om elkaar weer te zien *eindelijk* volgende week vrijdag gaan we samen naar de film! Ik hou zoveel van die jongen pfff besef het elke dag meer en meer. Door dit heerlijke bericht vloog de dag voorbij en zat ik om 18:15 op de fiets naar huis en nee helaas geen weekend want moet zaterdag, zondag en maandag nog om daarna een een dagje vrij te zijn haha. Nu op de bank half aan het in slaap vallen everybody can dance kijken en daarna me bed induiken. Voor iedereen een heel fijn weekend!

Liefs x

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.