zondag 24 maart 2013

Japans Restaurant Boss

Zoals jullie misschien wel gelezen hebben ben ik op 11 maart met mijn ouders, zus en haar vriend naar Boss restaurant geweest in Zuidoostbeemster en ik was erg enthousiast vandaar dat ik jullie graag kennis wil laten maken met dit restaurant. Woon je in de buurt en wil je gezellig een keer een hapje eten voor een betaalbare prijs reserveer dan een tafel bij Boss restaurant. Boss heeft een "all you can eat" concept waarbij je elke ronde ( bestaande uit 5 rondes ) 5 gerechtjes mag je uitzoeken dat betekend dat je nadat je alle rondes hebt gehad 25 gerechtjes hebt opgegeten. Meestal redden de mensen het tot ronde 4.

 


Bij ronde 1 ben je nog heel erg zoekend naar de gerechten die jij lekker vind dus kies je gewoon wat uit waarbij je denkt dat je het lekker vind. Zelf koos ik de eerste ronde: Kip met ketjap, Kipspies, Mini Loempia, Carpaccio en Gebakken aardappeltjes. Je krijgt alles in etappes want de koude gerechten krijg je eerst en daarna de warme gerechten maar dit werkt goed samen. De eerste ronde heb je ook al wat gerechten die je niet lekker vind maar deze moet wel gewoon opgegeten worden want anders worden er kosten in rekening gebracht wat natuurlijk logisch is. Wij hebben ronde 2 en 3 besteld met koude en warme gerechten en tenslotte ronde 4 voor de nagerechten. Mijn favoriet bij de nagerechten was vooral de brownie maar daar kan je me ook voor wakker maken.

Prijzen:

Maandag t/m Vrijdag: € 23,50 per persoon
Vrijdag t/m Zondag: € 25,50 per persoon
Kinderen van 3 t/m 11 jaar: € 14,50 per persoon

* excl. drankjes

Menu:

- Sushi
- Visgerechten
- Vleesgerechten
- Voorgerechten
- Bijgerechten
- Nagerechten

Op de website staat ook duidelijk aangegeven dat reserveren een verstandige keuze is aangezien het restaurant en ik ben het daarmee eens want zelfs op maandagavond zat het restaurant helemaal vol laat staan in het weekend. Reserveren kan via: 029 -9423748 of via bp@bossrestaurant.nl

Bron: www.bosrestaurant.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.