maandag 15 april 2013

Review: Bros Melk & Praliné en Melk & Caramel

Ik liep vorige week in de winkel en wat zag ik opeens liggen 3 nieuwe smaken van bros. Ik ken bros alleen maar uit de luchtige melk chocolade met bubbels en sinds kort was er dan ook een pure variant maar dat ik deze 3 smaken zag liggen was ik toch wel erg nieuwsgierig geworden hoe dit in combinatie zou zijn.

De nieuwe smaken zijn:

- Melk & Praliné
- Melk & Caramelk
- Melk & Witte chocoladeDe 1e twee heb ik voor jullie geproefd en ik ben erg teleurgesteld want je moet de smaken namelijk echt zoeken. Ik begon met een blokje Melk & Praliné en ik ben gek op alles waar praliné in zit echt een verslaving maar ik proefde en zag totaal geen praliné in de reep het proefde gewoon naar een normaal stukje bros en dat was volgens mij niet de bedoeling van het concept. Daarna dacht ik van dan zal het waarschijnlijk wel beter gaan met de Melk & Caramel maar helaas ook weer een teleurstelling ik geef toe er zat wel echt caramel in maar je moest het wel zoeken en af en toe bij een hapje proefde je wat caramel maar ook niet constant. Conclusie: Ik zal deze smaken niet nog een keer kopen want het lijkt heel speciaal maar dat blijkt het niet te zijn en dat vind ik zonde van mijn geld dan koop ik liever een lekkere bonbonbloc.

Adviesprijs: € 0,99

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.