donderdag 4 april 2013

Review: Delifrance Panini


Eergisteren liep ik met mijn moeder in de Deen bij ons en wij halen altijd de afbak baguettes van Delifrance gewoon omdat deze heerlijk zijn en ook redelijk betaalbaar maar nu zagen we dat ze een nieuw product hadden namelijk panini's afbakbroden en het kan zijn dat dit product al langer in de winkels liggen maar tot nu toe hadden wij ze nog niet gezien. Net zoals bij de baguettes zitten er 2 panini's in de verpakking en bij Deen kostte ze € 1,49 per stuk. Mijn moeder en zus hadden ze gisteren al geprobeerd en ze vonden ze lekker alleen moesten de panini's iets langer in de oven dus vanmiddag heb ik samen met mijn moeder het nogmaals geprobeerd en ze waren goed afgebakken nadat ik ze 12 minuten op 150 graden in de oven had gebakken. Je kan er natuurlijk een lekkere panini van maken met mozzarella, tomaat, pesto en rucola en dan even onder de gril want ze zijn al voorgegrild met een mooie grilstreepje maar ik koos vandaag even voor een makkelijke weg en nam smeerkaas van Eru en het klopt deze panini's smaken heerlijk en eigenlijk nog lekkerder dan de baguettes van Delifrance en ik denk dat dit komt omdat zij bereid zijn met olijfolie en dat geeft waarschijnlijk de luchtige en heerlijke smaak. Morgenmiddag ga ik mijn eigen broodje warm vlees maken hiervan volgt het recept later nog en ik ben erg benieuwd hoe het zal smaken in combinatie met de panini's van Delifrance.

3 opmerkingen:

  1. Reacties
    1. Zoiezo de Deen en Albert Heijn verkopen het maar misschien inmiddels nu ook wel andere supermarkten volgens mij Dekamarkt en Dirk vd Broek ook.

      Liefsx

      Verwijderen

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.