zondag 21 april 2013

Magazine Taarten Decoreren


Cupcakes, Cakepops en Taarten maken is al meer dan een jaar helemaal de trent en ik geef toe ik vind het zelf ook geweldig om te doen maar iedereen wil ook steeds een stapje verder kunnen gaan en daar is Deagostini op in gaan spelen met het magazine Taarten Decoreren. De magazines draaien alweer een tijdje mee in ons land maar je kan ze allemaal los bestellen op de website: www.taarten-decoreren.com/magazine of je aanmelden voor een abonnement waarbij je ook zo nu en dan nog wat extra's krijgt. Mijn zus heeft een abonnement lopen bij hun en krijgt om de zoveel weken een doos thuis gestuurd met een aantal delen hierin. Wij vinden het altijd weer spannend om de doos te openen en te kijken wat er nou weer voor leuks in zit.

Momenteel zijn er 33 delen maar er komen er waarschijnlijk nog wel een aantal meer achteraan wat het natuurlijk ook wel weer een dure hobby blijkt want per deel betaal je € 4,95 maar dan krijg je er wel altijd een leuk cadeautje bij die je kan gebruiken voor je cupcakes, cakepops of taarten. Je kan er dus voor kiezen om ze los te kopen in de winkel maar bij een abonnement krijg je nog 5 extra cadeau's waaronder een decoreerspuit ( deze vind ik geweldig werken ), Taart bewaardoos, Bewaardoos voor je decoratiegereedschap, Siliconen bakvormen en Hartvormige meetlepels. Allemaal wel leuke dingen die je goed kan gebruiken als je regelmatig wat bakt. Wij hebben natuurlijk bijna alle delen al binnen dus vind je bij ons in huis: Spuitzakken, spuitmondjes, uitstekers, letterstempels, siliconenmallen en noem zo maar op.

In de magazines staan elke keer weer een aantal decoratietips uitgebreid uitgelegd, heerlijke bakrecepten, informatie over baktermen en informatie over producten. Heel leerzaam maar ik moet wel eerlijk toegeven dat ik tot nu toe nog maar een aantal dingen heb uitgeprobeerd wat in de magazine's stond maar ik wil me er zeer zeker beter in gaan verdiepen om uiteindelijk zelf ook van die mooie taarten te kunnen maken en ik denk dat ik dat dit jaar met mijn 21e verjaardag maar eens ga uitproberen.

Bron: www.taarten-decoreren.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.