zaterdag 11 mei 2013

11 Mei 2013


Zo nog maar 1 dag en dan heb ik ook heerlijk weekend! Had echt heerlijk geslapen dus werd heerlijk uitgeslapen wakker om 7:00 en ben er rond half 8 uit gegaan. Nadat ik alles had gedaan heb ik mijn werkkleding gepakt en ben naar beneden gegaan. Paps en mams hadden al weekend dus zaten al beneden. Eerst even met mijn ouders gebabbeld en daarna een heerlijk broodje ei voor mezelf gemaakt. Voordat je het weet is het alweer tijd om naar het werk te gaan dus mijn ouders hebben mij even afgezet en daarna zijn zij doorgereden naar mijn oma alvast voor Moederdag. Op mijn werk was het nog rustig dus moest ik even buiten alles goed vegen want daar lag aardig wat troep. Na een halfuurtje was alles weer netjes en begon het ook te regenen dus ben ik naar binnen gegaan en alle spullen weer terug gezet en toen weer gezellig gaan promoten. Tijdens de pauzes heb ik eerst mijn collega's overgenomen en ben daarna zelf met pauze gegaan waardoor ik lekker laat mijn eerste pauze had dat vind ik altijd heerlijk en zo ging het de hele dag door dus dan vliegt de tijd ook voorbij want het was heel erg druk maar ik kwam er wel achter dat mijn schoenen echt op zijn want ik loop natuurlijk de hele dag door dus word het tijd voor nieuwe werkschoenen want ik was al vroeg op de dag moe in mijn voeten en dat werkt niet fijn. Smiddags kwam de bedrijfsleider ook nog even langs en gaf me nog een leuk cadeautje voor mijn moeder voor Moederdag. Het laatste uur heb ik even heerlijk gezeten na de hele dag gestaan te hebben en dat vonden mijn voetjes ook wel heel fijn. Toen was het 18:00 en mocht ik lekker naar huis want ik had nu WEEKEND! Mams had haarlak nodig dus heb deze nog even gekocht en toen stond paps alweer op me te wachten. Thuis aangekomen hebben we heerlijk gegourmet en het was weer heerlijk. Daarna lekker op de bank wezen hangen met natuurlijk eerst AAF! erop en daarna De Jongen tegen de Meisjes! Heb weer heerlijk gelachen geweldige programma's! Straks lekker me bed in want morgen Moederdag..
 
Liefs x

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.