zondag 12 mei 2013

12 Mei 2013


Vandaag is het Moederdag! Néé ik heb me moeder geen ontbijtje op bed gegeven maar rook wel op een gegeven moment de croissantjes maar toen ben ik nog even lekker blijven liggen en er rond 9 uur uit gegaan. Beneden aangekomen ging paps de croissantjes van mij erin doen en dat is altijd zo heerlijk warme croissantjes met smeerkaas en kreeg mams haar moederdagcadeau namelijk een foto van mijn zus en mij op Canvas. Terwijl ik aan het eten was kwamen mijn opa en oma ook langs en hebben we daarna heerlijk een stukje taart gegeten van banket bakkerij Landzaat. Daarna heeft paps ons afgezet in Oostzaan want daar was een moederdagmarkt aan de gang. Lekker daar rond gelopen en daar stonden 2 stalletjes waar je enveloppen kon trekken waarbij je prijzen kon winnen dus heb dit zeker gedaan. De eerste was voor een theatergroep uit Oostzaan waarbij ik 3 tomatenplantjes en een pen had gewonnen en de tweede was voor de Zonnebloem waarbij ik een tafelkleed, ketting en een stoffertje gewonnen had. Verder niks gekocht want kwam niet echt iets leuks tegen me oma wel die kocht nog een nieuwe portemonnee en een pondje paling omdat zij daar zo van houdt. Thuis aangekomen hebben we nog lekker een frikandel gegeten en zijn ze naar huis gegaan en hebben we ze een fijne vakantie toegewenst want ze gaan dinsdag 2 weken heerlijk naar Turkije. Smiddags ook nog wat poffertjes warm gemaakt en rond 16:00 hebben we de folders gelopen en waren lekker snel klaar. Toen het eten op gezet en hebben we lekker Nasi Rames gegeten. Bij de koffie hebben we het laatste gebak opgemaakt en zijn we voor de tv gaan hangen. Voordat ik het wist was het alweer 20:00 tijd voor So You Think You Can Dance: The next generation. Op de achtergrond zagen we nog een bekende waarschijnlijk was dit de dansleraar van een kandidaat die meedeed. Ik vind het geweldig hoe goed al die jonge kindjes zijn wat een talent hebben ze en sommige zijn nog beter dan volwassenen.
 
Liefs x

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.