zaterdag 11 mei 2013

Week 18: Afvallen met Weightwatchers

Nou we hebben een stil sta momentje deze week was er niks af en ik baal heb echt mijn best gedaan maargoed heb wel gewogen nadat ik de avond ervoor heerlijk uiteten ben geweest dus hopen op volgende week wel weer een mooi resultaat. Ik ben wel een afspraak niet nagekomen want het is maar 1 keer hardlopen geworden in plaats van 2 omdat ik nog heerlijk in me bed lag en later als herinnering zag dat ik zou gaan hardlopen en ja toen was het alweer te laat en te warm.
 
 
Op naar week 19!
 
Nee ik ga niet in een dip zitten maar pak dezelfde draad weer op want het water drinken ging deze week echt stukken beter en daar ben ik blij om zoiezo als het warmer word gaat het een stuk makkelijker. Deze week wil ik wel 2 x gaan hardlopen we gaan ervoor want mis ook nu al een tijdje mijn dansen dus weinig tot geen beweging en dat is wel nodig als ik goed wil afvallen dus moet goed komen. Vanavond alleen nog lekker gourmetten want in het weekend mag ik wat extra's en daarna gewoon weer streng!
 

1 opmerking:

  1. Hey, Ik kwam je blogs tegen en ook dat je aan Weight Watchers doet. Wat goed zeg! Zelf doe ik sinds 6 januari aan Weight Watchers dus ongeveer evenlang als jou. Schrijf sinds kort ook blogs en probeer daar ook mijn vooruitgang, wel en wee met afvallen en Weight Watchers neer te zetten. Op het moment ben ik al 17,6 kilo afgevallen. Heb nog een hoop te gaan, maar voel mij ontzettend goed bij de WW-methode ;) Hoeveel ben jij tot nu toe afgevallen? En hoe bevalt het jou?
    Wens je heel veel succes verder met het behalen van je streefgewicht! :)
    Groetjes Ingrid.

    BeantwoordenVerwijderen

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.