woensdag 10 juli 2013

Aardbeienland

Zondag was het dan zover na al veel gesnuffel erover gingen we dan naar Aardbeienland. De buitenkant zag er al erg snoezig uit en ik had er zin in dus hup naar binnen en even een entreebewijs kopen. Om naar binnen te komen mochten we €9,80 betalen en toen liepen we naar een meisje waar we gedroogde aardbei snoepjes mochten proberen heel apart maar wel lekker fris. We hadden ook een puzzel meegekregen en deze gingen Thijs en zijn vriendin maken. We liepen door een soort van overdekte zaal met allemaal kleine huisjes maar naar mijn mening niet echt heel interessant dus daar waren we snel uitgekeken. Om 14:45 mochten we dan aardbeien gaan plukken maar ook hier moest je nog €1,50 betalen voor een bakje. Het plukken en vullen van de bakjes was het leukste van heel aardbeienland en onder het plukken de aardbeien proeven natuurlijk al helemaal. Met onze bakjes gevuld was er ook nog een heel leuk winkeltje waar je van alles kon kopen en ik kocht daar aardbeiencakemix voor thuis.
 
Naar mijn mening is Aardbeienland echt een onwijs leuk kinderuitje heel veel te doen want door middel van de puzzel kom je weer leuke dingen te weten en als afsluiter aardbeien plukken maakt de dag zeker goed! Plusplunt parkeren is gratis en een groot parkeerterrein.
 
Openingstijden en Adres:
Aardbeienland is geopend van 31 maart 2013 t/m 31 oktober 2013 van dinsdag tot zondag van 11:00 tot 17:00 ( Maandags gesloten ) en in de maanden juni, juli en augustus is het zelfplukveld geopend van 13:30 tot 15:30.
 
Adres: Kreuzelweg 3
Postcode/Plaats: 5961 NM Horst

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.