woensdag 17 juli 2013

Hotelaanbiedingen.nl

Het is altijd leuk om even een weekendje er tussen uit te gaan maar die hotelkosten die er dan aan verbonden zitten zorgt er voor dat je toch vaak weer even verder kijkt voor een goedkopere alternatief. Zo kwam ik vorig jaar in aanraking met www.hotelaanbiedingen.nl. Jasper en ik wouden namelijk een weekendje weg omdat wij een jaar samen waren maar voor een leuk prijsje en hotelaanbiedingen was voor ons perfect! Op de website vind je zodra je een hotel uitgekozen hebt namelijk alles wat je moet weten van faciliteiten, omgeving tot aan beoordelingen van andere hotelaanbiedingen.nl gebruikers.
Totale kosten!

Op www.hotelaanbiedingen.nl boek je één nacht in een hotel vaak inclusief ontbijt voor €30,- per persoon. Hoe goedkoop is dat een hotel in de Benelux, Duitsland of Frankrijk voor altijd het vaste bedrag van €30,-. Niet bij elke aanbieding zit het ontbijt erbij maar dan kijk je even verder naar een ander hotel in dezelfde omgeving waar wel het ontbijt erbij zit. Wij kozen voor een van der Valk in Groningen met ontbijt omdat wij wisten hoe heerlijk het ontbijt daar was en van der Valk hotels vaak goed zijn maar ik zou zeker na mijn ervaring nu ook een ander hotel nemen want het is mij goed bevallen. Elke dag extra betekend simpelweg gewoon €30,- erbij dus voor een 2 daags weekend betaal je €60,- per persoon en een 3 daags weekend €90,- per persoon en zo kan je door gaan. Enige kosten die erbij komen zijn altijd de reserveringskosten van €12,50 en verschillend per hotel toeristenbelasting of parkeerkosten. ( Wij kozen specifiek voor een hotel waarbij dit allemaal al was inbegrepen )

Dagaanbieding!

Dagelijks heeft www.hotelaanbiedingen.nl een dagaanbieding waarbij een overnachting onder de €30,- zit maar wel zijn dit vaak arrangement van een paar dagen niet voor één nacht maar daar kies je zelf voor of deze aanbieding geschikt is voor jou!

Reserveren!

Het reserveren van een verblijf in één van de hotels kan simpelweg via hun website of een telefoontje naar: 0900-0830 ( 30 ct p/m ) Zelf heb ik ervaring met het serveren via de website erg simpel je vult je gegevens in, daarna een ruime keuze uit extraatjes zoals: Welkomstdiner, Fles wijn op de kamer, Bad verwenpakket, High tea etc. ( Dit brengt natuurlijk wel extra kosten erbij ) Vervolgens maak je de keuze uit wel een annuleringsverzekering of niet en als laatste stap betaal je de reserveringskosten van €12,50 en de overige kosten betaal je bij het hotel bij aankomst. Via de email of thuis gestuurd krijg je alle informatie die handig is bij het inchecken in jouw hotel.


Wil je er nog even tussenuit maar wil je de kosten redelijk laag houden kijk dan even op www.hotelaanbiedingen.nl want zij hebben keuze genoeg van een hotel in Nederland tot aan Frankrijk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.