donderdag 18 juli 2013

Pathé Ladies Night!

Vorig jaar ben ik voor het eerst samen met mijn zus naar ladies night geweest en gelijk bij mijn eerste ladies night in de Pathé won ik 2 kaartjes voor de volgende ladies night dus dat was een zeer geslaagde avond en nu al vele ladies nights later ben ik nog steeds erg enthousiast en na van de week zie ik ook zeker verbetering waaronder de goed gevulde goodybag! Één keer per maand is er in elke pathé bioscoop in Nederland een ladies night op de woensdagavond. Maar wat houd het er nou precies in?

De ladies night!Voordat we gaan genieten van deze gezellige avond moeten we natuurlijk eerst even kijken wat voor film er komt en de kaartjes kopen. Ruim van te voren staan de titels al online van de film die tijdens de ladies night gedraaid word. ( Altijd een film die nog niet in de bioscoop draait ) Zodra je weet welke film er draait kun je er voor kiezen om alvast online de kaarten te bestellen, via de app of gewoon in de bioscoop op de avond zelf. ( Houdt er wel rekening mee dat deze avonden geliefd zijn dus vol=vol )

Daar ga je dan gezellig met vriendinnen of gewoon zoals ikzelf met mams en zus naar de pathé bioscoop bij jou in de buurt. Je haalt je kaartjes op en loopt richtingen de bioscoopzalen. Eenmaal aangekomen daar krijg je eerst een heerlijk welkomstdrankje dit is elke keer weer anders de ene keer krijg je een glas prosecco en deze keer een flesje grolsch stender of jilz. Vervolgens kan je langs allemaal gezellige kraampjes van make-up tot aan het reserveren van een gezellige seks avond met vrienden. Voordat je de zaal in wandelt vul je nog even een kaartje in met je naam omdat je hiermee prijzen mee kan winnen. Daar gaan we dan de zaal binnen en dan als verrassing ligt er een zak popcorn zoet/zout op je stoel en een flesje drinken ( laatste tijd coca cola light ) zodra iedereen binnen is worden er tientallen prijzen verloot van: cadeaubonnen tot leuke pakketjes. Nadat alles verloot is gaat de film beginnen en genieten maar. Het leukste komt nog namelijk de verrassing na de film de goodybag en eerst zat hij matig gevuld maar gisteren kreeg een super volle goodybag met de volgende producten:

- Grazia
- Beau Monde
- Cosmo Hairstyling ladies only voucher 25% korting
- Grolsch Stender Orange flesje
- Kellogg's Special K pure chocolade
- Napoleon snoepjes
- Lipton black tea full english
- Wet N Wild lipgloss
- Yil'driz Mosterdsaus
- Modifast snackreep ( 6 stuks )
- Yellowbrick voucher 50% korting

De eerste volgende ladies night is op 4 september en dan draait de film Smoorverliefd! en een kaartje kost €13,- per persoon en naar mijn mening valt de prijs mee want je hebt een geweldige avond en krijgt ook nog zo'n goed gevulde goodybag waardoor je je kaartje er al uit haalt.

Meer informatie kijk even op: www.pathe.nl/special/ladiesnight

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.