maandag 1 juli 2013

Rotterdam Alexandrium


Een paar jaar geleden waren mijn zus en ik op zoek naar een leuk winkelcentra die we nog niet hadden gezien en daar was Alexandrium. Voor een vrouw is dit echt een winkelparadijs met bijna 140 winkels. Hieronder een kleine greep uit de winkels:

- America Today
- Hunkemöller
- Jack & Jones
- Men at Work
- Miss Etam
- Pieces
- Primark
- Rituals
- Zara
Zo kan ik nog wel even doorgaan maar er is echt voor ieder wel wat wils want grenzend aan het winkelcentra heb je een woonmall en megastores. Je kan daar dus echt wel een hele dag vertoeven. Onder de winkels heb je ook nog vele eettentjes. Zoals: La Place, Delifrance, Mc Donalds, Multivlaai, Jamin ( Voor een swirls ) etc. Voor echt een uitgebreide lijst kijk gerust even op www.alexandrium.nl

Up Alexandrium:

Sinds kort kan je een kaart aanschaffen dit is een soort van spaarprogramma waarbij je punten spaart door middel van je aankopen in het hele Alexandrium. Bij elke euro die je uitgeeft krijg je 1 uppunt, bij het inchecken van het alexandrium krijg je ook weer een uppoint. Bewaar je kassabonnen en lever deze in bij het Uppoint en voor je het weet kan je leuke dingen gaan doen met je uppunten van kortingen tot leuke gratis aanbiedingen maar ook uitjes buiten het Alexandrium. Meld je aan bij het Uppoint en je ontvangt direct je Up kaart. Veel shopplezier!

Bereikbaarheid:
Alexandrium is met openbaar vervoer maar ook zeker met de auto heel goed bereikbaar. Met de trein stap je uit bij de stop: Rotterdam Alexander en als je dan het station uitloopt ben je zo goed als al bij het winkelcentra. Met de auto vinden wij het zelf het beste want als je vanuit Zaandam naar Rotterdam moet en weer terug ben je met de trein al gauw: € 28,- per persoon kwijt. Terwijl wij gisteren met zijn drieën naar Rotterdam gereden zijn en uitkwamen op € 30,- ( Benzine en Parkeergeld ) dit betekend dus € 10,- per persoon oftewel een stuk goedkoper en er is genoeg parkeergelegenheid in één van de 6 garages dus daar hoef je ook niet bang voor te zijn.

Openingstijden & Adres:

Maandag: 11:00 - 18:00
Dinsdag: 9:00 - 18:00
Woensdag: 9:00 - 18:00
Donderdag: 9:00- 18:00
Vrijdag:  9:00 - 21:00
Zaterdag: 9:00 - 18:00
Zondag: 12:00 - 17:00

Adres: Korte Poolsterstraat 2
Postcode: 3067 LZ Rotterdam
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.