dinsdag 13 augustus 2013

Coca Cola "Share a Coke store" AmsterdamIk denk dat véél mensen hier al op zaten te wachten de Coca Cola share a coke store en hij opent tijdelijk zijn deuren in de Kalverstraat in Amsterdam dit allemaal vanwege de lancering van 50 nieuwe namen in de share a coke collectie.

Van woensdag 14 augustus tot en met zondag 18 augustus is de Coca Cola share a coke store geopend aan de Kalverstraat 101 in Amsterdam. In deze winkel vind je om je heen de 200 namen die te verkrijgen zijn op de flesjes van Coca Cola maar ook de namen van de mensen die zich momenteel in de store bevinden. Tijdens deze dagen zijn er vele activiteiten dus ga gewoon even langs en beleef de "share a coke" volledig.

Wandel je dan eindelijk in de store ( Ik verwacht namelijk wel drukte ) dan zijn er tal van leuke dingen die je kan doen. Aangezien er zoveel namen zijn is er een grote kans dat jouw naam helaas niet op een blikje is verschenen maar in de store kan jij een 33cl blikjes laten maken met jouw naam erop om voor jezelf te houden of te delen. Verder staan er nog machines waarin alle 200 namen te verkrijgen zijn op een flesje dus heb je hem nog niet kunnen scoren in de supermarkt dan zeker wel in de Coca Cola store. Hoe leuk is het om nog meer te weten te komen over Nederlandse voornamen ook dit is allemaal mogelijk in de store terwijl je heerlijk aan het genieten bent van een blikje ijskoude Coca Cola.

Helaas ben ik niet in de buurt anders was ik zeker even langs gegaan want hoe leuk zou het zijn om een blikje te hebben met: Miszbloggie erop.

Bron: www.cocacolanederland.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.