zondag 1 september 2013

Coca Cola VanilleHet is denk een vraag van vele onder ons om de Coca Cola Vanille weer terug in de schappen te krijgen van de supermarkten bij ons in de buurt. Zelf ben ik totaal niet weg van deze Coca Cola smaak maar mijn vriend en zijn familie wel en daarom altijd als wij naar Duitsland gingen sloegen zij flink in en ging het er ook goed doorheen. Maar klopt het nou echt is Coca Cola Vanille ook terug in de schappen in Nederland?

JA! Coca Cola Vanille is helemaal terug en hoe weet ik dat nou zeker het staat namelijk op de officiële facebook pagina van Coca Cola. Ze noemen het namelijk de Comeback van het jaar! Wooh wat een reacties staan er op facebook allemaal mensen die Coca Cola weer blij maakt ermee. Momenteel kan je deze smaak alleen nog maar krijgen in blikjes en voor € 0,79 dus nog best prijzig vergeleken met een gewoon coca cola blikje van € 0,53 maar je moet er ook wat voor over hebben. Momenteel is het nog niet mogelijk dat de Coca Cola Vanille in flessen te verkrijgen is maar zeg nooit nooit. Momenteel zijn ze erg druk met het bevoorraden van de winkels dus de blikjes liggen nog niet overal maar ze verwachten binnen een aantal weken de schappen overal te hebben gevuld dus heb je ze nog niet gevonden nog even geduld.

Ook is Coca Cola bezig met nieuwe smaken te ontwikkelen maar hier willen ze helaas nog niets over los laten maar wie weet wat voor heerlijke smaak er nog meer bij komt ik ben zoiezo Coca Cola fan en ben blij voor de mensen die petities hebben gemaakt en brieven geschreven dat voor hun nu deze smaak terug is. Geniet ervan!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.