woensdag 23 oktober 2013

Couverts Dinerweek 01-10 t/m 10-10Hij staat weer bijna voor de deur de Couverts Dinerweek. Van vrijdag 1 november t/m zondag 10 december 2013 kun je heerlijk genieten van een geselecteerd 3 gangenmenu in een sterrenrestaurant tot aan een eetcafé. Je kunt zelf kiezen hoe duur je het maakt want je hebt al een 3 gangenmenu voor 15, 25 of 35 euro. ( Koopje dus ) In deze week leer je dat ene restaurant kennen waar je misschien al altijd wou eten of dat leuke eetcafétje om de hoek.
 
Hoe kan ik een tafeltje reserveren voor deze week?
 
* Ga naar www.couverts.nl/dinerweek
* Kies een restaurant/eetcafé waar jij wilt dineren
* Reserveer direct


Je komt ook niet voor verrassingen te staan want op de website kan je het actiemenu direct in bekijken en de prijs ervan. Zelf zou ik hierop mijn restaurant baseren want ik hou niet overal van dus ga dan liever naar een restaurant/eetcafé wat helemaal bij mij past. Ik zit er over na te denken om hier volgend jaar toch gebruik van te maken helaas kwam ik er nu iets te laat achter want het is onwijs goed en leuk concept. 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.