zaterdag 12 oktober 2013

Mijn eerste examen van mijn NHA Studie!Vanmorgen was het dan zover ik ging met de trein richting Utrecht Centraal want vandaag zou ik mijn eerste examen gaan maken. Terwijl ik in de trein zat nog heerlijk zitten leren en totaal geen spanning en daar was het station en zo wat een groot station waar ik de verkeerde kant op liep maar het is uiteindelijk goed gekomen en kwam bij Ingang Oost van de Jaarbeurs in Utrecht.

Ik had gelezen dat je je jas moest afgeven dus deze gaf ik af bij de garderobe en ik was gelijk € 1,50 lichter echt niet normaal maar wat moet dat moet. Voordat ik naar binnen ging ben ik nog even naar de wc gegaan en natuurlijk zoals altijd was er een mega lange rij bij de damestoilet maar ik moest heel nodig dus heb netjes gewacht en voordat ik het wist liep ik er alweer uit. Het was inmiddels al half 10 geweest en ja hoor de deur ging open en we mochten naar binnen.

Ik was verbaasd toen ik binnen liep 27 rijen a 264 stoelen per rij hoeveel mensen moesten er wel niet komen zeg. Wat bleek ik kon mijn jas hier ook gewoon ophangen dus dat was wel even een baalmomentje maar dan weet ik het voor de volgende keer. Een mevrouw vertelde mij dat ik mijn tas aan de zijkant moest neerzetten en de spullen eruit moest halen die ik nodig had tijdens het examen en mijn tafelnummer op moest zoeken. Ik zat in rij 1 op stoel 13 en ik had hem zo gevonden en toen was het wachten tot 10:00. Iets voor tienen werd er nog het één en ander verteld en beginnen maar. Het begon zeer makkelijk en ik hoopte dat het zo door ging maar helaas er kwamen een 3 tal vragen waar ik erg over twijfel en 1 vraag wat ik eigenlijk helemaal niet wist en natuurlijk tellen deze heel erg mee. ( Op dit moment kreeg ik ook een verschrikkelijke hoofdpijn ik denk de spanning die me even te veel werd ) Snel door gegaan naar de rest en later terug gekomen op de andere vragen maar toen ik eruit liep voelde ik me toch wel kut want waarom wist ik het niet. ( Ja ik leg de lat heel hoog voor mezelf maar ook omdat ik zelf weet dat ik het kan en de mensen om me heen ook wel een hoge verwachting hebben van me )

Na het examen gelijk mams verteld met het nieuws dat ik twijfelde en wat ik niet had verwacht ze reageerde heel positief en dat vond ik heel fijn. ( Ach als je hem niet haalt doe je hem gewoon nogmaals over en weet je wat je te wachten staat ) Dit vond ik super lief om te horen en dat fleurde me gelijk weer op. Op weer naar huis dus mijn jas bij de garderobe gehaald en de trein gepakt naar huis. Wat een dag ik heb er nog een klein beetje hoofdpijn van het heeft erg veel energie gekost maar het voelde wel super goed want ik ben nu echt aan mijn toekomst aan het werken wat ik met mijn stomme kop heel erg heb weggegooid. Voor 15 november krijg ik de uitslag binnen en wat zal ik blij zijn als ik een voldoende heb behaald maar het is afwachten.. *zucht*


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.