maandag 14 oktober 2013

Send - A - Smint

Send a Smint: Er zijn wel 1000 redenen om Smint te delen.
 
 

Ik zag dus gisteren de commercial voorbij komen van Smint ( Je weet wel die kleine frisse mintjes ) daar zag ik voorbij komen dat je smint kan delen met iemand die je kent. Ik merk dat de laatste tijd veel merken hun producten op deze manier proberen te promoten en ik weet eigenlijk wel zeker dat het werkt want het is gratis en ook nog eens leuk omdat je het aan een ander geeft.

Wat moet je doen?

* Je gaat naar www.smint.nl
* Klik op "Ik wil gratis Smint proberen"
* Vervolgens word je doorgelinkt naar Facebook
* Kies een vriend naar wie je het wilt sturen
* Maak je reden van 4 woorden waarom jij de Smint deelt
* Vul de gegevens van je vriend/vriendin in
* Klik op verstuur!

Oké nu denk je ow lekker makkelijk maar helaas er zijn maar 2000 blikjes per dag die zij versturen heb ik nou even mazzel dat het vandaag in één keer lukt maar ik lees veel reacties dat ze heel snel op zijn en dagelijks om 9 uur word het aantal weer ververst en mag je ( twee ) blikjes versturen naar jouw vriend/vriend. Per facebookaccount mag je 2 blikjes versturen daarna is jouw profiel hiervoor uitgesloten. Mijn 2 blikjes worden verstuurd naar: Mijn moeder en Mijn zus. Ik ben heel erg benieuwd!

1 opmerking:

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.