dinsdag 29 oktober 2013

Tuincentrum de Boet KerstshowDe feestdagen staan over 2 maanden alweer voor de deur en dan beginnen de tuincentrums ook uit te pakken met mooie kerstshows. Zo gaan wij elk jaar naar Overvecht maar sinds vorig jaar ook naar Tuincentrum de Boet in Hoogwoud ( Omgeving Hoorn ). Op zondag 20 oktober 2013 is hij dan geopend de kerstshow in de Boet en wij waren natuurlijk heel nieuwsgierig want echt kerstliefhebbers dat zijn wij.

Gezellig samen met mijn moeder en zus zijn we naar de Boet gereden en toen we daar al aan kwamen ( op zondag ) was het mega druk en mede omdat veel mensen vaak vooraan willen parkeren dus wij hebben hem neergezet en zagen in onze ooghoek al een heerlijke oliebollenkraam staan ( Bij de meeste tuincentrums staat er wel één ) De boet is verdeeld in 2 grote hallen en de linker was een outlet met kerstartikelen dus daar zijn we eerst naar binnen gewandeld. Ondanks dat het nog niet de "echte" kerstshow is was het wel al heerlijk die kerstsfeer en vonden wij heerlijk nog wat geinige kerstcadeautjes en mijn zus een leuk kerststalletjes na heel veel getwijfel welke ze mee moesten nemen en mijn mams een mooie kleed. Dit hebben we afgerekend en hebben we alvast in de auto gelegd om daarna naar de "echte" kerstshow te gaan.

De volgende hal liepen we binnen en dan kom je altijd eerst bij bloemen en planten terecht en toen een ruimte vol met kerstverlichting en dat leek het wel te zijn dus toen baalde we toch wel en zijn we door gewandeld. Iets verder nadat we de vissen voorbij gelopen waren hebben we even wat gegeten in het café en daar was hij dan de kerstshow en leuk al die verschillende kleuren die je in je kerstboom kan hangen. ( Zelf ben ik er nog niet uit wat voor boom ik zou willen maar neig toch echt erg naar roze ) We liepen de paden af en het was niet echt heel spectaculair. Natuurlijk volop kerstspullen maar totaal geen kerstsfeer met een leuk muziekje of uitgebreid omgezet naar de kerstsfeer. Verderop op het einde kwamen we wel een mooi exemplaar tegen ( zie foto ) maar voor de rest viel het echt tegen het was niets vernieuwend dus besloten we onze dingen af te rekenen die we nog wel waren tegen gekomen en weer op naar huis.

Ik blijf van mening  dat tuincentrum Overvecht de mooiste kerstshows heeft van de tuincentrums maar smaken verschillen. Een kerstliefhebber gaat gewoon overal even gezellig langs.   

_________________________________________________________________________________

Openingstijden:

Maandag: 8:30 tot 18:00
Dinsdag: 8:30 tot 18:00
Woensdag 8:30 tot 18:00
Donderdag: 8:30 tot 21:00
Vrijdag: 8:30 tot 21:00
Zaterdag: 8:30 tot 17:00

& speciaal voor de kerstshow is de Boet op zondag open van 10:00 tot 17:00

Oosterboekelweg 2 A
1718 LN Hoogwoud

_________________________________________________________________________________

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.