woensdag 13 november 2013

Dinsdag 12 november 2013Aaawh.. wat lag mijn bed toch weer fijn vanmorgen en néé ik hoefde er niet uit dus ben nog lekker blijven liggen tot een uur of 9. Mams kwam met de mededeling dat het niet helemaal klopte onze boeking van het eten voor ons midweekje Centerparcs en na een kleine discussie zijn we er uit eindelijk uit gekomen. Ondertussen even een broodje genomen en mezelf klaar gemaakt voor een nieuwe dag.

Voor mijn werk had ik nog samen met mams een afspraak bij de schoonheidsspecialiste dus reden we daar samen heen en ze had wat nieuws namelijk je wenkbrauwen niet epileren maar waxen. Mijn mams ging eerst en liet het doen dus besloot ik na veel getwijfel het ook maar te doen en wat viel het me mee dus dit is zeker voor herhaling vatbaar. Enige nadeel was dat het best rood was geworden dus het nu leek of ik oogschaduw om mijn hele oog had gedaan. ( LELIJK! ) gelukkig voor dat ik aan het werk moest trok het grotendeels weg en kon ik aan de slag.

Van 12:00 tot 17:00 heb ik achter de kassa gezeten en kregen we nog een klant die 13 wijnpakketten wou hebben over een maand als cadeau voor zijn werknemers dus we kunnen daar alvast mee aan de slag. Rond 17:00 mocht ik gaan eten maar ik vind dat altijd 3x niks dus besloot een broodje te eten en ben daarna door gegaan tot 20:00. Mams kwam me weer ophalen dus heb ik daar even opgewacht en thuis had paps de kipburgers al bijna klaar voor me. Daarna nog even op de bank gehangen en aan mijn blog gewerkt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.