woensdag 27 november 2013

Ervaring hot stone massage!In ons midweekje Centerparcs ( komt nog een uitgebreid artikel over ) kozen Jasper en ik er voor om eens een hot stone massage te gaan nemen want wie vind dat nou niet fijn. Wij besloten voor de massage van 25 minuten te gaan voor je rug voor een bedrag van € 32,- ( € 2,- duurder dan mijn eigen schoonheidsspecialiste dus leek mee te vallen ) Toch nadat ik het geboekt had was ik nerveus en benieuwd wat ik kon verwachten dus na een aantal youtube filmpjes gekeken te hebben erover was het dan zover!

We kwamen binnen in de beautycenter en daar zat een mevrouw ons al op te wachten waar we even een gesprekje hebben gevoerd omdat wij beide nog nooit een hot stone massage hadden gehad en zij adviseerde ons om te beginnen met een glas water en natuurlijk zeiden wij daar ja op. Pfff.. niet te denken dat het water met bubbels was en ik het dus zo snel mogelijk naar binnen gewerkt heb en Jasper voor de helft liet staan daar moet je namelijk echt van houden. Toen was het tijd voor onze hot stone massage en werden we naar een kamer begeleid waar we onze bovenkleding uit mochten doen en gaan liggen. ( Heel fijn dat we samen in één kamer waren )Daar lagen we dan tijd voor onze massage! Ze begonnen met het insmeren van onze ruggen met een verwarmde olie en vervolgens mochten we kiezen uit een geurolie zelf koos ik voor aardbeien en Jasper voor mango. Van te voren was nog gevraagd of wij van een warme douche hielden en daar reageerden ik volmondig ja op! De eerste steen was even wennen je voelt het een klein beetje prikken en dan opeens een fijn warm gevoel over je gehele rug en zo ging ze de hele tijd door en mede door de zweverige muziek kwam je helemaal tot rust. Ik merkte wel als de stenen op mijn boven rug kwamen dat het even gevoelig was maar daarna zo ontspannen. Ze vinden precies de juiste plekken op je rug waar je last van hebt. ( had ook niets anders verwacht )

Na 25 minuten was het helaas over en ik had dit nog wel een aantal uur vol kunnen houden bij elke steen die ik op mijn rug kreeg voelde ik spanningen weg trekken en wat voelde mijn rug ontspannen en fijn aan na de hot stone massage. Jasper en ik willen dit toch wel zeker 1 x per jaar samen doen want ondanks dat we helemaal gaar er vandaan kwamen was het de moeite en het geld dubbel en dwars waard. Wij waren bij www.beautycenteraanzee.nl ( Ben je in de beurt van Centerparcs Port zélande ga dan zeker langs ) 

Belangrijk: Kijk wel even van te voren of je de hot stone massage wel mag doen want bij o.a hartklachten of trombose raden ze het zeker af maar ook nog een aantal huidklachten en ziektes.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.