zaterdag 2 november 2013

Examenuitslag NHA ExamenNa bijna drie weken viel hij dan vrijdag 1 november op de mat de envelop met mijn examenuitslag. Helaas zoals ik een beetje verwachte had ik een onvoldoende en néé geen onwijs erge onvoldoende maar een 5 grrr.. ik heb dan liever een 3 en dan goed mijn examen niet heb gehaald dan net niet een voldoende maar helaas ik moet hem toch echt over gaan doen maar hoe nu verder want ik heb woensdag namelijk ook mijn nieuwe boeken binnen gekregen voor de volgende periode.

In januari 2014 is er weer een nieuwe examen dag en heb de planning al helemaal klaar liggen. Ik heb namelijk nu de boeken: Nederlands en Bedrijfseconomie binnen gekregen en omdat ik niet 3 examens tegelijk wil gaan doen ga ik mijn opleiding uitspreiden tot mijn laatste examen in maart. Nu ga ik beginnen met Nederlands en laat ik Bedrijfseconomie even links liggen want dat is voor na mijn examen. Ik wil mezelf nu namelijk helemaal focussen op het behalen van het examen Sales, Reclame en Promotie waar ik nu helaas voor gezakt ben en een examen Nederlands doen.

Daarna is er in maart nogmaals een examen dag en dan wil ik gaan voor mondeling Nederlands en Bedrijfseconomie. Ik heb gewoon echt gemerkt dat het weer even wennen is examen doen na een tijdje geen school meer en ik had er ook eerlijk gezegd iets heel anders van verwacht en iets makkelijker maar het is toch best pittig maar ik ben nu wel extreem gemotiveerd om te gaan knallen en nu beide examens in Januari te gaan halen. Het word dus een drukke periode maar ik hou jullie natuurlijk op de hoogte. Op naar dat diploma!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.