dinsdag 3 december 2013

Vrijdag, Zaterdag en Zondag Dairy!

Vrijdag 29 november 2013.

Nog één dag te gaan en dan heerlijk weekend want deze hele week stond in het teken van vroeg op staan! Sochtends mijn routine gedaan en richting het werk gefietst waar ik in de slijterij stond van 8:30 tot 18:00. Het was drukker dan normaal mede omdat Sinterklaasavond er natuurlijk aan komt en mensen een lekker borreltje in iemand zijn schoen wil stoppen. Inpakken Inpakken en Inpakken. Om 18:00 was het dan tijd om de slijterij te sluiten en naar huis te vertrekken. Samen met Jasper gegeten bij mijn ouders thuis en toen even langs de Albert Heijn nog wat boodschappen halen en op naar Hoorn.Zaterdag 30 november 2013.

Ik dacht even te gaan uitslapen maar néé hoor mevrouw was alweer wakker om 6:30 maar besloot om wel te blijven liggen en ben toch nog een uurtje in slaap gevallen. Zoals meestal op zaterdag ga ik dan op youtube wat filmpjes kijken en Roy Donders terug kijken om daarna te gaan ontbijten met Jasper. We besloten om een lazy saturday te gaan houden dus in mijn pyjama wat spelletjes gespeeld op de gamecube en computer. ( O.a een dans spelletje van Mario super leuk alleen in 2 uur tijd uitgespeeld ) Samen gingen we wat vlees op de steengril bakken ( Een pakket van € 5,- van de AH ) en daar ging de bel en kwam het broertje van Jasper binnen dus die at ook een hapje mee. Het was voor ons een kort weekend samen want ik ging alweer naar huis toe savonds dus afgezet door Jasper en toen vroeg mijn bed in gedoken.
Zondag 1 december 2013.

Early in the morning om 8 uur stond ik alweer klaar voor een gezellige dag samen met mijn mams en zus in Brussel. Rond 9 uur kwam mijn zus aan en vertrokken we naar station Duivendrecht om daar in de bus te zitten richting Brussel om te gaan kerstshoppen. De bus zat vol en na één keer een stop bij een Belgische/Nederlandse grens reden we gelijk door. Daar aangekomen werden we een beetje raar door de buschauffeur afgezet zonder uitleg waar we heen moesten en om half 7 moesten we maar kijken waar hij stond. ( Gelukkig had ik zijn nummer ) De mensenmassa gevolgd en ja hoor we kwamen terecht in het centrum waar we alleen maar chocolade winkels tegenkwamen ( Prachtig zagen ze eruit )

Toen kwamen we een aantal kerststalletjes tegen maar dat stelde niet veel voor dus zochten we naar de rest waarbij we uitkwamen bij een heerlijk Turks tentje waar we voor € 7,- een durum döner, patat en drinken kregen echt een koopje. Nadat we al voor chocolade geslaagd waren besloten we toch op zoek te gaan naar de rest van de kerstmarkt en uiteindelijk vonden we hem. Heel veel tentjes met drank en eten maar niet echt iets om leuk te shoppen want alle winkels waren verder helaas ook dicht. De uren vlogen voorbij en we belanden bij de Starbucks om onze laatste uur vol te maken en in de bus te vertrekken weer naar huis. Eenmaal weer in Amsterdam nog even langs de Mc Donalds gereden want we hadden nog wel trek in iets en toen naar huis. Ondanks dat de kerstmarkt tegenviel toch een super gezellige dag gehad met zijn drieën op naar de Winterfair zaterdag!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.