vrijdag 31 januari 2014

Een weekend lang ploggen!


Misschien hebben jullie het wel gelezen maar ik ben begonnen met ploggen. Het hele weekend ga ik de hele dag foto's maken en de volgende dag komt hier een uitgebreid artikel over online met veel leuke foto's. Deze dagen vervallen mijn eetdagboeken ook omdat ik deze zal gaan verwerken in mijn plog. Ik hoop dat jullie het leuk gaan vinden laat het me vooral weten en tips zijn altijd welkom. Ploggen is momenteel helemaal hot en ik ben er nu al de hele dag mee bezig geweest en ik vind het nu al super leuk word hopelijk niet te verslavend haha. Elke ochtend om 6:00 komt mijn plog online van wat ik de vorige dag allemaal heb gedaan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.