donderdag 9 januari 2014

Hello Weightwatchers 2014

Yeah we zijn begonnen! De stap is genomen want gisteravond hebben mijn moeder, zus en ikzelf ons eerste weegmoment gehad op de cursus.

Wij kregen onze eerste boekje namelijk de Power Start en nadat we erin hadden gebladerd waren we gelijk van mening dit gaan we niet doen geef ons maar de ProPoints. Onze coach ging haar verhaal doen over het boekje en langzamerhand kwam de motivatie om toch de Power Start te gaan volgen 2 weken lang. Dit houdt in dat je 2 weken geen punten telt maar alleen de groene producten die je verzadigd maken mag gaan eten. Denk aan: aardappelen,  pasta, kipfilet, vis etc. Een gewone snee boterham zit er alleen helaas niet in verder eet je alleen je ontbijt, lunch, diner, tussendoortje en 2 extraatjes. Niet de hele dag door lekker aan het fruit en alleen de tussendoortjes met een groen logo. Als extraatje mag je op max 7 ProPoint uitkomen dus dat is ook even puzzelen maar we gaan ervoor.

Morgenochtend komt mijn eerste eetdagboek online waar ik nog even uitgebreid op in zal gaan qua voeding. Op naar een gezond 2014.

2 opmerkingen:

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.