maandag 6 januari 2014

Huishoudbeurs 2014Het is alweer bijna zover Huishoudbeurs 2014 in de Amsterdam Rai. Van zaterdag 15 februari tot zondag 23 februari vindt de Huishoudbeurs weer plaats in Amsterdam. Zoals de jaren hiervoor ga ik hier ook weer heen. Ik heb de kaarten al in mijn zak zitten maar momenteel lopen er zoveel korting acties dat jij ook nog makkelijk aan huishoudbeurskaarten kan komen voor een leuk prijsje.

De huishoudbeurs heeft de onderstaande thema's:

* Festival Fantastique
* Fashion & Beauty
* Home Sweet Home
* Fashion Shop till you drop
* Family Fun
* Home Shop till you drop
* Food & Drink
* V.I.P.

Zoals jullie zien genoeg voor iedereen. Voor een geheel overzicht van welke standhouders er staan kijk even op de website. ( Milka, Weightwatchers, Vogue, Zenner en Robijn zijn één van de bekende namen die je terug zal vinden ) Voor maar € 3,- koop je op de beurs of vooraf tijdens de kaartverkoop de Huishoudbeurs Shopper met leuke goodies.

Hieronder een klein overzicht wat er onder andere in de shopper zit:

* Flesje frisdrank: Holy Soda
* Kortingsbon van Zalando
* Een goodie van de Beverwijkse Bazaar ( Meestal gratis toegangskaarten )
* Sample van een nieuw huismerk van Etos
* Een pocket leesboek van Harlequin
* Een item van Wibra van Dasty
* Een cosmetica sample van Nivea

& nog veel meer leuke hebbedingetjes. Oja en vergeet natuurlijk niet de leuke shopper waar alle goodies in zitten.Bij de Blokker, Primera of via www.huishoudbeurs.nl kun je al een huishoudbeurskaartje bemachtigen voor € 14,95 ( tevens heb je hiermee toegang tot de negenmaandenbeurs die van 19 februari tot 23 februari plaats vind in de Amsterdam Rai ) Kan je overdag niet naar de beurs toe niet getreurd want voor € 10,50 koop je al een avondkaart voor de beurs. Voor meer informatie ga even langs bij de Blokker, Primera of www.huishoudbeurs.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.