dinsdag 18 februari 2014

Eetdagboek Weightwatchers 17 februari 2014

Maandag 17 februari, Tijd weer voor een eetdagboek! Zoals bijna elke maandag nog een vrij dagje en ik nam vandaag mijn mams mee naar de sportschool om een heerlijke burnles te volgen. ( I love it ) Mams was ook wel enthousiast en wie weet gaat ze nog wel eens vaker mee.

________________________________________________________________
 
Ontbijt:
* Geroosterd brood 1 sneetje 
(1 punt)

* Albert Heijn zuivelspread bieslook light 1 eetlepel (1 punt)
 
Lunch:
* Italiaanse bol 2 stuks 225 gram 
(13 punten)

* Rosbief 80 gram (3 punten)
 
Diner:
* Aardappelen gekookt 250 gram 
(5 punten)

* Spinazie (0 punten)
* Mager rundvlees 149 gram (6 punten)
* Croma 3 koffielepels (4 punten)
* Optimel vla Vanille 250 ml (3 punten)
 
Tussendoor:
* 4 Nizzakoekjes (4 punten)
 
________________________________________________________________

Ik ben gisteren ook begonnen om nailart, nagellaken, manicure, gellak en gelnagels op te gaan pakken en hierover zal er vast genoeg over komen te staan op mijn blog. Ik wil dit er namelijk bij gaan doen en probeer het nu grotendeels te kunnen leren via youtube en veel informatie op internet. Ik zoek verder ook nog workshops die ik kan gaan volgen om steeds beter te worden maar ik hou jullie helemaal op de hoogte.

Liefs x

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.