maandag 17 februari 2014

Huishoudbeurs 2014

Zondag 16 februari was het dan weer zo ver wij gingen gezellig met zijn vieren naar de Huishoudbeurs in de Amsterdam Rai. In de auto hadden we twee trolleys zitten want op de Huishoudbeurs heb je leuke koopjes en voor je het weet heb je je handen vol en sjouw je je rot.


Precies om 11:00 ging de rolluik omhoog en hebben wij eerst onze Huishoudbeurs shopper opgehaald deze hadden we van te voren al gekocht tijdens het kopen van onze kaartjes. Zo'n Huishoudbeurstas is een leuk hebbedingetje waar dit jaar onder andere een maaltijdshake van de Etos in zat, Holy Soda, Magazines en allemaal leuke hebbedingetjes en dat voor €3,50 in de voor verkoop zelfs €3,-. We begonnen in de Fashion & Beauty waar onder andere ook de Weightwatchers stand stond waar onze coach van de cursus ook de hele dag stond dus daar zijn we eerst naar toe gelopen. Bij deze stand kregen we nadat we een coupon hadden ingevuld een gratis receptenboekje altijd leuk. Vervolgens kwamen we terecht bij een grote stand van Nivea en daar kreeg je dit jaar gratis min deodorant, mini bodylotion onder de douche en een douche puff. Mijn moeder, zus en ik kochten hier nog 3 producten waarbij je gratis een nivea strandtas kreeg. Nog veel meer leuke stands maar wij liepen naar de laatste hal waar ik zoals elk jaar weer even langs de Disney magic shop ging om 3 doosjes te kopen voor €10,- waar je een weekendje naar Disney Land Parijs kon winnen maar er zaten 3 andere prijsjes in namelijk een Goofy knuffel ( voor Jasper die doet altijd Goofy na ), een Cars riem en Cars drinkbeker. ( deze geef ik aan Nick )


Inmiddels was het tijd om even een broodje te eten dus besloten we gezellig even ergens te zitten waar we gingen voor een normaal belegd broodje. Ik nam een bolletje met rosbief wat ook nog geheel Weightwatchers verantwoord is. Nadat we onze broodjes op hadden hebben we onze eerste lading gedumpt in de auto en daarna gingen we door naar de Foodhall want dit is toch wel één van de leukste hallen op de Huishoudbeurs. Dit jaar waren de paden naar mijn mening een stuk breder dus botste je niet zo tegen elkaar maar de Foodhall is altijd mega druk. Hier stond onder andere: Lu Prince, Beckers, Mora, Milka, Go Tan, San Maria, Remia, Eru smeerkaas en noem zo nog maar wat namen op. Bij Beckers was het echt een gekkenhuis want hier werden er gratis mini snacks uitgedeeld en toen ik een gratis frikadellen coupon wou halen werd ik bijna omver geduwd door al die mensen die snelsnel nog even een snack moesten scoren. Overwinning van mezelf is dat ik niks heb gekocht bij Milka!


Na de Foodhall was het tijd om even wat te drinken en dat deden we samen met een heerlijke Bossche bol waar mijn moeder en oma helemaal los gingen op de muziek van zanger Alex. Terwijl hun daar bleven zitten zijn wij even langs het BFF event gegaan die tot 25 jaar was hier scoorde wij flink wat nagellakjes. Als laatste gingen we nog naar de Fashionhall waar mijn zus en ik beide 2 paar schoenen kocht voor €50,- want we konden niet kiezen welke kleur we wouden haha. Verder kocht ik ook nog een gelnagellak setje en bij de Zeeman stand een badlaken, joggingbroek, sokken en pyjamashirt. Als jullie er nog heen gaan kijk ook even uit naar de Greetz stand waar je een ansichtkaart kan laten maken met foto en bij de Vriendin stand een coverfoto.


Zoals jullie zien was het weer een geslaagde dag en heb stiekem nu alweer super veel zin in Huishoudbeurs 2015 want dat word vast weer zo'n knallend succes.

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.