dinsdag 25 februari 2014

Let's do this Hardlopen!


We hebben de stap weer genomen om te gaan hardlopen aangezien zondag 1 juni de Ladiesrun is en ik deze ga lopen samen met mijn zus. Zoals vorig jaar ook te zien is geweest op mijn blog ben ik weer bij les 1 begonnen van hardlopen met Evy.

De eerste les houdt in:

* 1 minuut hardlopen
* 2 minuten lopen
* 2 minuten hardlopen
* 2 minuten lopen
* 2 minuten hardlopen
* 2 minuten lopen
* 2 minuten hardlopen
* 2 minuten lopen
* 2 minuten hardlopen
* 1 minuut lopen
* 1 minuut hardlopen

Met deze lessen bouw je langzaam in 10 weken naar 5 km hardlopen en ik vond hem weer pittig na een tijd niet te hebben hardgelopen maar we gaan ervoor want heb gelijk bij thuiskomst nieuwe hardloopschoenen besteld omdat mijn schoenen niet zo fijn liepen. Op naar les 2!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.