maandag 10 februari 2014

Review: Mona luchtige roze koek puddingMona heeft elke maand weer een ander toetje van de maand om ons elke keer weer te verwennen met een tijdelijke nieuwe smaak. Deze maand is het de Mona luchtige roze koek pudding en ik als roze koekliefhebber in combinatie met pudding was er gelijk dolenthousiast van en na 2x de pudding mis te hebben gelopen in de winkel had ik hem van het weekend dan eindelijk dus was het tijd om hem te gaan proeven en als extraatje mag je zelfs een gratis kaart maken op Greetz.nl

Verwachtingen:

* Overheersende roze koek smaak
* Glazuur wat over de pudding glijd
* Zachte stukjes koek


Helaas, wat viel deze pudding tegen zeg bij de eerste hap dacht ik nog van oké ik moet even wennen maar na de tweede en derde vroeg ik mij heel erg af waar ik de echte roze koek smaak nou was. Het glazuur op de bovenkant bleef op zijn plek zitten waardoor er alleen op de bovenkant van je pudding glazuur zit en de rest van de pudding dan heel saai is. De karige stukjes koek die ik tegenkwam smaakte naar alles behalve naar het cakeje van de roze koek. Proefde ik daar nou ook af en toe een vleugje citroen? Het was een hele aparte smaak beleving ik kon jammer genoeg de roze koek zoals ik hem ken niet herkennen in de pudding. Pluspunt was wel dat het een romige pudding is waar je aan een klein stukje meer dan genoeg hebt maar ook mede door de zoete glazuurlaag op de bovenkant.Verwacht je bij de pudding echt de roze koek smaak terug te vinden dan is deze pudding niets voor jou want helaas ik kon hem niet vinden maar het blijft altijd leuk als je een puddingliefhebber bent om elke maand weer een andere te proberen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.