vrijdag 7 februari 2014

Weegmoment Weightwatchers 06-02-2014

Goedemorgen,

Daar ben ik weer het was namelijk even een rommelig weekje. Oma onverwachts in het ziekenhuis, mijn paps werd geopereerd aan zijn liesbreuk en 2 avonden tot laat werken oftewel mijn hele schema liep anders dan verwacht.

Afvallen gaat nog steeds goed was gisteren 6 ons kwijt en ondanks dat ik zaterdag heerlijk genoten heb van het steengrillen. Vanaf nu kan ik ook zeggen dat ik in 4 weken tijd nu 5 kg ben afgevallen en als je dat even vergelijkt met een zak aardappelen van 5 kg is dat toch een hele hoop! Ik ben natuurlijk nog lang niet klaar maar zit nu al een stuk lekkerder in mijn vel.

Dit weekend ga ik druk weer aan het werk aan mijn blog en oja ben momenteel weer aan het ploggen. Als jullie nog iets graag online willen zien laat het me vooral weten.

Liefs x

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.