vrijdag 14 februari 2014

Weegmoment Weightwatchers 13 februari 2014

Donderdag, we zijn alweer een week verder dus het weegmoment stond ook voor de deur. Ik verwachte een laag resultaat maar was toch 4 ons kwijt! Yeaaaah. Ik weet dat het een hele rommelige week was dus dat ik dit resultaat nog heb behaald ben ik best trots op.

Vrijdag was ik heel goed bezig want het water drinken ging goed en qua voeding ook maar dan die zaterdag we zijn van hot naar her gereden om een bed te kopen en toen nog een keer om half 7 richting Ikea gereden voor een matras dus het liep allemaal in de soep en heb bijna niets gegeten. De dagen er na gingen redelijk goed maar toch blijf ik hangen op dat ik teveel punten over houdt savonds. Dinsdagavond was ik ook pas 22:45 thuis en had ik nog geen avondeten gehad. Het was dus zoals jullie zien een rommelige week en zoals onze coach zei op de cursus je moet wel echt al je punten opeten anders gaat je lichaam gekke dingen doen en slaat hij alles op als reserve.

Morgen gaan we er weer voor wel met twee avonden achter elkaar uiteten dus dat betekend overdag er goed rekening mee houd en savonds kiezen voor hoofdgerecht en nagerecht of voorgerecht en hoofdgerecht. Ik denk dat ik voor het eerste kies want ik ben gek op toetjes! Ik laat jullie hopelijk deze week weer even wat meer weten over het eten want grrr.. mijn laptop is even richting de vrienden van mijn vriend want hij doet raar en via mijn mobiel gaat het naar mijn idee niet zoals ik wil dus hoop snel weer goed online te zijn.

Liefs x

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.