zaterdag 22 februari 2014

Weegmoment Weightwatchers 20 februari 2014

Ojee! Na een gezellige dag Huishoudbeurs en de avond ervoor heerlijk te hebben gegeten met Jasper was daar het weegmoment en het zou er om hangen thuis was ik namelijk 1 ons afgevallen maar op de cursus was ik juist 1 ons aangekomen grrr.. een klein baalmomentje dat word nog harder werken volgende om meer te zijn afgevallen want we willen geen plusjes zien.

Ik heb voor de rest van de week echt geen gekke dingen gedaan dus 2 x uiteten is voor mijn lichaam gewoon momenteel even te veel maar we gaan er deze week weer voor om eigenlijk 7 ons te gaan afvallen zodat ik de 6 kilo eraf bereik let's do it! Verder eindelijk mijn laptop weer terug dus we kunnen weer bloggen en ik ben deze week met iets super leuks begonnen dus zal hier morgen een uitgebreid artikel over schrijven.

Liefs x

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.