vrijdag 28 februari 2014

Weegmoment Weightwatchers 27 februari 2014Vandaag ging ik heel positief naar de weightwatchers cursus want hoe dan ook er was een hoop vanaf deze week maar hoeveel is toch altijd weer de vraag. Er was maar liefst 1,1 kg af en ben nu in totaal 6,4 kg kwijt! Mijn tweede ster was binnen en ook ben ik 5% van mijn begingewicht kwijt en dan krijg je bij weightwatchers een meetlint we hebben hier erg om gelachen want mijn coach deelde deze eigenlijk nooit uit maar vanaf nu wel omdat het thema deze week ook over belonen ging en iedereen zo'n meetlint wel geinig vind. Mijn mams is heel goed op weg die is al bijna 10 kg kwijt en mijn zus bijna 5 kg. We doen het dus alle 3 echt top!

Volgende week hoop ik stiekem weer op een 1,1 kg eraf want dan ben ik 7,5 kg kwijt dus daar gaan we voor deze week het moet haalbaar zijn en anders de week erna. Het afvallen gaat nu weer goed en met de week voel ik me ook lekkerder in mijn vel want de broeken die van je kont afzakken is toch wel heel fijn haha maar ik ga echt nog niet veel nieuwe kleding aanschaffen want heb nog flink wat kilo's te gaan. Bij de Zeeman wel mezelf verwend met 2 nieuwe bh's aangezien ik hun bh's het fijnst zitten, zij ook cup E hebben en betaalbaar zijn. Ik ga zometeen wel aan een gebakje want mijn zus en haar vriend krijgen de sleutel van hun koophuis dus dat moet gevierd worden. Iedereen weer veel succes.

Liefs x

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.