zondag 9 maart 2014

Ambassadeur Optimel Griekse StijlJullie zagen van de week het gastartikel voorbij komen van mijn zus dat zij ambassadeur is geworden van Optimel en er bleek nog een ronde te zijn waar je je voor kon aanmelden op facebook dus besloot ik dat ook te doen en ja hoor daar kwam het mailtje binnen dat ik uitgekozen was om de Griekse Stijl te gaan proeven.

Helaas was ik niet thuis toen het pakketje bezorgd werd dus werd hij afgeleverd bij mijn buren die zich helemaal afvroegen hoe wij hier nou weer aan kwamen. Mijn moeder haalde het pakketje bij ons en vertelde het hele verhaal en mijn buren zijn de 60 gepasseerd en durven dat allemaal niet te doen via Facebook. Aangezien ik 9 bakken vol met heerlijke Optimel kwark had gaf mijn moeder de buren ook 2 bakken om te proeven en wat waren zij daar toch blij mee. Dit zat er in mijn pakket:

* 2 bakken Griekse Stijl Framboos
* 2 bakken Griekse Stijl Perzik
* 2 bakken Griekse Stijl Kersen
* 1 bak Appel & Kaneel kwark
* 1 bak Framboos & Cranberry kwark
* 1 bak Aardbeien kwark
* 1 krijtbordje + krijtje en wisser
* 6 optimel schaaltjes
* 6 optimel lepels
* 1 optimel shopper

Aangezien mijn moeder de twee bakken al had gegeven aan mijn buren heb ik voor de foto even twee andere optimel bakken er tussen gezet. Wat een verwennerij toen ik de doos open maakte en al dit lekkers en leuks tegen kwam. Zelf heb ik de optimel Griekse stijl framboos al geproefd en deze is echt mijn favoriet maar heb zoals jullie zien nog genoeg te proeven en iedereen in ons gezin geniet ervan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.