maandag 17 maart 2014

Chocoa festival op 29 en 30 maart in het ScheepvaartmuseumChocolade er zijn weinig mensen die daar niet van houden en als er dan een chocolade festival bijna voor de deur staat wil ik deze graag met jullie delen mede omdat dit in één van de mooiste musea van Amsterdam word gehouden namelijk het scheepvaartmuseum.
 
Wat kan je verwachten tijdens het festival?
 
Proef chocolade van de beste kwaliteit en sta stil bij duurzame cacao. Er zullen uit binnen en buitenland chocolademakers aanwezig zijn die hun verhaal vertellen over hun producten en hoe hun zelf proberen dit zo duurzaam mogelijk te produceren.
 
Leer tijdens deze dag veel over de verschillende aroma's die je terug vindt in chocolade van bloemen tot kruiden maar op één staat toch wel dat je heel veel kunt proeven aangezien er verschillende stands staan waar je al dat lekkers ook nog eens kunt komen om mee naar huis te nemen. ( Als dit het tenminste red onderweg naar huis haha ) Voor de kleine chocoladeliefhebbers onder ons is er ook nog genoeg te doen want er word een multimediavoorstelling gegeven en hangen er genoeg foto's in de west-vleugel van het museum

______________________________________________________________________________


Wees er nu nog snel bij want de kaarten zijn nu nog de onderstaande prijzen tot 10 dagen voor het festival:

1 Volwassene  : € 7,50
2 Volwassenen: € 12,50
1 Kind ( 5 - 17 ): € 5,-
1 Familie ticket ( 2 volwassenen + 2 kinderen ): € 35,-

Daarna zijn de prijzen een paar euro hoger en aan de deur betaal je als volwassenen maar liefst € 12,50 dus mijn advies als je er echt bij wilt zijn bestel snel.

Het festival is geopend van 9:00 tot 17:00 en met één kaart heb je toegang tot één van de twee dagen.

Bron: www.scheepvaartmuseum.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.