zondag 30 maart 2014

Eigen variant op een zelfgemaakte nagellakrek

 
 
Ik was aan het rondneuzen op internet op zoek naar een nagellakrek voor mijn mini nagelstudio maar wat schrok ik van de prijzen en ze zagen er helemaal niet uit hoe ik ze graag wil hebben dus besloot ik wat op internet te snuffelen en kwam ik al wat goede tips tegen en besloot ik even langs de Ikea te gaan met paps en mams.

______________________________________________________________________________

Ik las op internet dat je van de schilderij houders van de Ikea hele mooie nagellakrekken kunt maken alleen de meeste plakken ze aan elkaar en ik wil ze juist graag met wat ruimte dus is het eigenlijk geen nagellakrek meer maar meer een aantal plankjes onder elkaar. Je hebt de keuze uit wit of zwart en twee maten namelijk 55 cm €5,99 en 115 cm €9,99 zelf koos ik voor de kleinste maat. Ik nam 4 stuks mee want ik dacht dat voor nu wel even meer dan genoeg was.

Op de manier hoe ik ze heb neergehangen kan je ze natuurlijk niet aan elkaar lijmen. De bedoeling is dan dat je de planken kantelt dus waar mijn lakjes nu opstaan is de achterzijde en zo bouw je net zo hoog tot jij je nagellakrek hebben wilt. Ik vind dit persoonlijk wat mooier staan al kwam ik er al snel achter dat 4 plankjes niet genoeg was dus dat word binnenkort maar nogmaals naar de Ikea rijden.

Ik ben volop van alle merken nagellak aan het proberen en momenteel is een groot favoriet China Glaze omdat dit een breed kwastje is en goed uitsmeert maar natuurlijk ook een stuk betaalbare is dan O.P.I. al zijn hun kleuren wel echt prachtig en lakken ook prima. Ik heb een aantal lakjes van de Action geprobeerd en in het begin best enthousiast maar als je met wat duurdere merken gaat werken vallen ze helaas tegen. Rimmel, Maybelline, Herome en Essie mogen ook zeker niet ontbreken in mijn collectie. De lakjes van Etos heb ik nog niet uitgeprobeerd maar heb er goede berichten over gehoord. Ik heb inmiddels wel door dat nagellak kopen best een verslaving kan worden want constant als ik ergens binnen wandel en ik zie nagellak snuffel ik de hele bak door om lakjes te scoren en voor je het weet hangt mijn hele mini nagelstudio vol met alleen maar nagellak haha.

Hier even de link naar de Ikea schilderij houders: Ikea


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.