woensdag 26 maart 2014

Kookboek Rudolph's Bakery

 


Afgelopen kerst kreeg ik van mijn schoonouders nadat ik dit op mijn verlanglijstje had geschreven het kookboek Rudolph's Bakery. Ik houd heel erg van bakken van hartige hapjes maar zeker ook zoetigheden en dit is allemaal te vinden in zijn kookboek. Ik heb bijna alle aflevering ook wel gezien op 24kitchen van Rudolph's Bakery en al deze recepten zijn verwerkt in dit kookboek.

_________________________________________________________________________Een kookboek vol met lekkere plaatjes waar het water al in je mond van staat voordat je het gemaakt hebt. Ik wil het liefst alles uit het boek een keer maken maar dat zal nog wel even duren want als ik elke dag zo'n heerlijk recept maak wil ik hem proeven en dat is niet goed voor de lijn. De hartige hapjes en taartjes zien er ook verrukkelijk uit en het lijkt allemaal zo makkelijk en eigenlijk is het ook zo met dit kookboek van Rudolph want het word allemaal goed uitgelegd.
 

Wat vindt je verder in dit kookboek van Rudolph?

Je leest in maar liefst 8 hoofdstukken van alles over hoe Rudolph van Veen begonnen is toen hij nog een kleine jongen was, veel leuke weetjes en tips, eerste hulp bij bakongevallen en een kijkje achter de schermen in de Rudolph Bakery van 24kitchen. Voor iedereen dus wat wils.


Alles word stap voor stap uitgelegd bij elk recept in het kookboek. Door de mooie foto's bij het recept heb je een goed voorbeeld hoe het gerecht er uiteindelijk uit moet zien maar houdt er rekening mee dat dit resultaat thuis misschien iets afwijkt. Bij de meeste recepten staan ook vervangende ingrediënten want het kan natuurlijk altijd voorkomen dat een product niet makkelijk verkrijgbaar is. Het bakken word dus een stuk makkelijker gemaakt met al deze uitleg.


Houdt je van bakken dan zou ik dit boek zeker aanschaffen want de buitenkant met de stoffen zijkant en gouden letters geeft het boek net even iets extra's in je kookboeken verzameling. Het boekt telt 368 pagina's en kost € 34,95. Natuurlijk een beetje prijzig maar naar mijn mening zeker wel waard. Het boek is te koop bij de meeste boekenhandels maar ook via internet.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.