dinsdag 4 maart 2014

Let's do this Hardlopen les 2!Het is alweer een week geleden dat ik de stap weer heb genomen om hard te gaan lopen toen nog op mijn oude schoenen en vandaag op mijn nieuwe hardloopschoenen en wat een verschil.

Dit was mijn hardloopschema voor vandaag:

* 1 minuut hardlopen
* 2 minuten lopen
* 2 minuten hardlopen
* 2 minuten lopen
* 2 minuten hardlopen
* 2 minuten lopen
* 2 minuten hardlopen
* 2 minuten lopen
* 2 minuten hardlopen
* 1 minuut lopen
* 1 minuut hardlopen

Zoals jullie zien precies het zelfde schema als de eerste les en ik als totaal beginner qua hardlopen vind dit heel fijn want af en toe is het best wel pittig en mijn schenen voel ik heel erg goed. Het lopen met mijn nieuwe hardloopschoenen beviel me super en ben blij dat ik ze heb aangeschaft. Op naar les 3!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.