vrijdag 28 maart 2014

Mijn top 5 Youtube Kanalen

Zodra ik wakker word controleer ik aantal blog's en daarna duik ik gelijk op youtube om te kijken of er al nieuwe filmpjes online staan van mijn favoriete youtubers.

1. Beautygloss

Mascha volg ik nu al een aantal jaren en ik heb denk inmiddels bijna al haar youtube filmpjes wel gezien die zij gemaakt heeft en ben vooral fan van haar vlogs want ze laat echt zien hoe ze leeft zonder poespas ze is en blijft naar mijn mening gewoon een normaal mens al is ze één van de grootste beautybloggers van Nederland.2. Foodgloss

Wat was ik blij dat mascha ging samenwerken met Francis want zij is het gezicht van Foodgloss en maakt 2x per week een heerlijk gerecht van een stroopwafel cupcake tot aan een stampot met zoete aardappel. Sinds kort vlogt ze ook zo nu en dan en beantwoord ze ook vragen van youtubers ook zij is heel gewoon en een leuk mens om naar te kijken. Houd je van eten volg haar dan ook want ze inspireert mij ook in mijn blog.3. VeraCamilla

Vera volg ik nog maar een jaar omdat ik op zoek was naar meer beautybloggers in Nederland en toen kwam ik bij haar terecht waar ik eerst de "mee met vera" tegen kwam dit zijn allemaal vlogs over events of reisjes die zij maakt. Mijn vriend vind haar alleen niet zo leuk en hoord het ook gelijk zodra ik een filmpje van haar zit te kijken en gaat haar dan na doen wat best wel grappig over komt en ik blijf gewoon stug door kijken want ik vind haar wel een leuke meid4. Misslipgloss

Cynthia is het gezicht van Misslipgloss en overigens ook nog een goede vriendin van Mascha (beautygloss ) ja het is een kleine wereld van beautybloggers. Ik moest in het begin wel even wennen omdat ik de filmpjes van Mascha en Vera gewend ben maar inmiddels ben ik helemaal gewend aan haar manier van filmen en mis ik geen filmpje.5. Cutepolish

Sinds een aantal maanden volg ik deze youtuber die uit het Buitenland komt. Zij maakt hele mooie creaties op nagels en aangezien ik natuurlijk met mijn nagelstyling opleiding bezig ben is dit altijd leuk om te kijken en ze legt het ook op een hele leuke manier uit die volgens mij iedereen begrijpt.Jullie zien het al goed het zijn grotendeels alleen maar bloggers die ik volg en ja zij hebben mij ook geïnspireerd om te gaan bloggen en elke keer leer ik weer iets van hun ook om misschien in de toekomst zelf op youtube filmpjes te gaan maken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.