vrijdag 21 maart 2014

Miszbloggie offline tot Zaterdag

Goedemorgen :),

Zoals jullie misschien wel gemerkt hebben ben ik opeens weer van heel actief na helemaal niks op mijn blog wat ik voor jullie heel vervelend vind. Helaas is mijn oma dinsdagnacht plotseling overleden waardoor we nu constant daarmee bezig zijn. Mijn oma komt uit Marken en bij het overlijden van een familielid moet er altijd veel geregeld worden waar mijn vader, oom en tantes druk mee bezig zijn. Wij als schoondochter/zoon en kleinkinderen helpen mee met alles wat we kunnen doen. Gisteravond is er een condoleance geweest in het huis van mijn oma waar ruim 100 man is langskomen dus veel koffie en thee gezet met een plak cake. Zaterdag zullen we haar gaan begraven en vanaf dan zal de rust weer in huis komen. Ik wou jullie dit toch even laten weten want heb ondanks alles wel volop inspiraties en heb ook wel weer zin om even bezig te zijn met mijn blog. Alvast een fijn weekend.

Liefsx

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.