donderdag 27 maart 2014

Mystery park Center Parcs


Jasper en ik hebben in april samen een weekje vrij dus waren we van plan om er even tussenuit te gaan maar natuurlijk valt onze week vrij net in de meivakantie dus goedkope lastminutes of leuke aanbiedingen zijn er weinig tot we terecht kwamen op www.bungalows.nl die met verschillende parken werken waaronder Center Parcs.

_____________________________________________________________________________

Alweer 3 jaar terug besloten wij om een weekendje weg te gaan met het gezin en kwamen toen bij een roompot park terecht in Kijkduin. Dit beviel ons zo goed dat we het jaar daarop een midweek Center Parcs boekte in de Kempervennen en Center Parcs heeft zoveel te bieden dat we om waren en dit als traditie zouden blijven doen dus vertrokken we vorig jaar naar Port Zelande. Dit jaar hebben we ook alweer geboekt en gaan we lekker een weekje naar de Vossemeren in België.

Jasper gaat natuurlijk ook elke keer mee en is ook weg van Center Parcs dus toen wij deze aanbieding zagen op www.bungalows.nl waren we gelijk om. Een midweek voor €149,- is een koopje en zeker in de meivakantie. Uiteindelijk kwamen we uit op €205,- omdat er ook nog beddenlinnen, reserveringskosten en toeristenbelasting bij kwam. Dit betekend dus €102,50 per persoon.

Het spannende is alleen bij een mystery park boeking dat je pas 4 dagen voor vertrek weet waar je naar toe gaat dat kan één van de onderstaande parken zijn:
* Eemhof
* Heijderbos
* Kempervennen
* Huttenheugte
* Meerdal
* Port Zélande
* De vossemeren
* Eperheide
Natuurlijk kan het voorkomen dat we bij een park terecht komen waar we al geweest zijn maar dat vinden wij niet erg want beide parken waren super. Verder wonen wij ook niet heel dicht bij één van de parken waardoor je ook niet dichtbij huis terecht kan komen. Je kan alleen geen eisen stellen qua ligging of wat voor huisje je krijgt want al boek je een tweepersoons huisje dan kan het zelfs zo zijn dat je in een vier persoonshuisje terecht komt dus alles is een verrassing. Wij zijn heel erg benieuwd er naar en ben jij dit ook geworden neem dan even een kijkje op www.bungalows.nl voor meer informatie. Nadat ik terug ben van het midweekje met Jasper zal ik een uitgebreid artikel schrijven over hoe het me bevallen is maar heb er nu al super veel zin in!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.