zondag 23 maart 2014

Nieuw! Maggi roerbaknoedels sweet chiliIk heb alweer ruim een jaar geleden dit artikel geschreven over de Maggi roerbaknoedels in de 3 smaken Kip kerrie, gekruide varkensreepjes en mediterraanse kip die toen in de schappen van de supermarkten lagen en ik was dolenthousiast want het is makkelijk en lekker en wie wil dat nou niet. Tot nu toe is kip kerrie mijn favoriet maar zou Maggi hier nou verandering in kunnen brengen met een nieuwe smaak?

Daar is hij dan de nieuwe smaak: Sweet Chili! Zonder te aarzelen belandde deze nieuwe smaak in mijn boodschappenwagen en dezelfde avond aten wij nog de Maggi roerbaknoedels Sweet Chili. Voor wie er nog niet bekend mee is dit vind je in de verpakking:

* Noedels
* Zakje kruidenmix


Wat is dit alles vraag je je nu af? Dat klopt bijna want wij hoeven er alleen nog maar de groentes, eventueel vlees of kip en een beetje water bij toe te voegen en je bent in een mum van tijd klaar met een warme lekkere maaltijd. Een zakje roerbaknoedels is genoeg voor 3 a 4 personen. Nu even over de nieuwe smaak want velen van ons vinden sweet chili toch een aangename smaak maar zou dit ook tot zijn recht komen bij de roerbaknoedels van Maggi?

Ja, je proeft wel een beetje een spicy toontje maar het is goed verdeeld en overheerst zeker niet voor mij persoonlijk een goede verhouding want zelf ben ik niet van het pittige eten maar deze smaak bevalt me wel goed. Maggi heeft er dus weer een heerlijke smaak bij dat betekend nog meer afwisseling bij een makkelijke maaltijd. De roerbaknoedels zijn in elke supermarkt te koop alleen heb ik deze nieuwe smaak alleen nog maar bij de Albert Heijn gevonden maar voor je het weet is hij ook te vinden bij de supermarkt bij jou in de buurt.

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.