donderdag 13 maart 2014

O.P.I Significant Other Color Nr. 28

Ik ben druk bezig met mijn nagellakstash uit te breiden vanwege mijn opleiding Nagelstyliste en dan kan natuurlijk het merk O.P.I niet ontbreken en daarom koop ik zo nu en dan een nagellak van dit merk want om gelijk een stuk of 10 hiervan te kopen ben je gelijk een stuk armer aangezien ze € 14,25 per lakje kosten dus best prijzig maar daarin tegen is de kwaliteit super! Vandaag swatch ik de Significant Other Color Nr. 28 van O.P.I

 
 
Ik vind zelf de nagellak niet heel goed dekken want heb 3 laagjes moeten gebruiken totdat mijn nagel grotendeels bedekt was met de nagellak. De paarse kleur met een klein groen/geel glimmertje erdoorheen maakt het een mooie kleur met een special effect. De nagellak komt de hele dag goed tot zijn recht doordat het daglicht steeds weer anders valt op de nagels. Het kwastje van de nagellak van O.P.I is breed waardoor je in 3 a 4 streken de nagellak op je nagels hebt gelakt. Ik ben nu al benieuwd naar het gehele assortiment van O.P.I maar langzamerhand komt die wel opgang en zal ik ze allemaal voor jullie swatchen ook als ik niet tevreden ben over een kleur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.