woensdag 26 maart 2014

Review: Action nagellakremover pads strawberryWaarom heeft nagellakremover meestal zo'n aparte geur en waarom kan dit niet een fris en fruitige geur zijn? Zo kwam ik in de Action de nagellakremover pads tegen in de geur aardbeien, aloĆ« vera en appel. Aangezien ik gek ben op aardbeien en stiekem het potje even open had gedraaid was ik verbaasd over de geur ik rook echt zoete aardbeiensnoepjes maar zouden de pads hun werk ook goed doen aangezien ze geen aceton bevatten?

______________________________________________________________________________


 


Ik heb de pads getest met een aantal kleuren nagellak van China Glaze omdat deze lakjes goed blijven zitten en dus een goede test zijn voor de nagellakremover pads. Hiernaast op de foto is goed te zien hoe dun de remover pads zijn in het begin pakte ik steeds perongeluk 2 pads en dat is natuurlijk niet de bedoeling. De geur blijft trouwens echt goed hangen een groot pluspunt!

Tijd om ze dan uit te testen. Zodra ik de remover pad op mijn nagel legde en iets erop drukte begon hij helemaal te vormen naar de vorm van mijn nagel en mijn eerste gedachte was gelijk van is mijn nagellak er nu al af? Helaas toen ik de remover pad eraf veegde zat de lak er nog in zijn geheel op dus besloot ik een andere techniek toe te passen en maakte draaiende bewegingen en binnen een mum van tijd was mijn nagellak eraf. Tijdens de draaiende bewegingen komt er een olie vrij die alles verwijderd van je nagel en een flinke olie laag achterlaat. Natuurlijk is deze olie laag fijn voor je nagelriemen maar van mij mag het wel iets minder zijn. Ik was wel heel erg verbaasd dat de pads zo goed zijn werk doen en je huid niet uitdrogen. Voor mijn hele hand heb ik 3 removerpads gebruikt dit betekend dat je 20x je nagels kunt schoonmaken voor € 0,99 aangezien er 2 potjes a 30 pads per stuk in zitten. 
 

Onderstaande ingrediƫnten zijn te vinden in de aardbeien removerpads:

* Propylene Carbonate
* Amyl Cinnamal
* Aqua
* Alcohol
* Propylene
* Glycol
* Parfums

Zou ik de removerpads nogmaals kopen? Ja, ik ben enthousiast en ben eigenlijk ook heel erg benieuwd hoe de appelgeur zou ruiken. Zou ik ze ook gebruiken bij eventueel klanten in de toekomst daar twijfel ik nog wel over want niet iedereen is weg van deze geuren maar zijn ze dat wel waarom ook niet. Ze zijn te koop bij de action bij jou in de buurt.Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.