maandag 17 maart 2014

Review: Coca Cola Vanille Zero
Vandaag review ik voor jullie een Coca Cola smaak waarvan vele blij waren dat deze smaak terug was in Nederland namelijk de Coca Cola Vanille. Op de zwarte markt in Beverwijk liep ik in een Chinese supermarkt waar ik de zero variant tegenkwam en aangezien de Coca Cola Zero ook dicht in de buurt komt van de smaak van de gewone cola was ik erg benieuwd of dit bij de vanille ook het geval zou zijn.

Tot mijn verbazing proef ik bijna geen verschil met de gewone vanille variant en zelf ben ik niet echt een liefhebber van deze Coca Cola smaak maar als ik moest kiezen geef mij dan maar de zero variant want deze is iets milder maar verder komt hij heel erg in de buurt en is hij bijna niet van de originele te onderscheiden.


Ben jij nou echt een Vanille cola verslaafde maar krijg jij van je omgeving te horen dat het zo slecht voor je is probeer dan eens de zero variant. Helaas is hij zover ik weet nog niet te koop in de Nederlandse supermarkten maar wel online of bij Chinese supermarkten dus misschien ook wel bij een Toko bij jou in de buurt. De Coca Cola Vanille Zero is te koop in blikjes maar ook in flesjes of liter flessen alleen nog wel prijzig maar zo begon de Coca Cola Vanille ook toen hij weer terug kwam in Nederland en nu is hij bijna even duur als de bekende Coca Cola blikjes.

Tip! Zodra de Dekamarkt of Dirk van de Broek de Coca Cola blikjes in de reclame hebben vaak 5 voor €2,- hoort daar ook de Coca Cola Vanille bij en deze reclame is een aantal keer per jaar te vinden in hun winkels.
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.