maandag 31 maart 2014

Review: Danio Citroen Cheesecake

 
Toetjes, toetjes, toetjes ik houd er zo van en waarom komen ze dan ook constant weer met smaken op de markt die ik moet uitproberen want citroen cheesecake dat klinkt toch als muziek in je oren dus dan zal het toch ook heerlijk smaken?

______________________________________________________________________________

Vorige week lag hij al bij Jasper in de koelkast alleen liep dit allemaal even anders waardoor hij nog steeds in de koelkast staat maar aangezien ik op mijn werk moest eten besloot ik hem daar alvast te nemen want als hij lekker is dan gaat die bak bij Jasper thuis er ook wel makkelijk in maar misschien voel je de bui al hangen want hij staat nog steeds in zijn koelkast.

De eerste hap ik proefde citroen alleen de cheesecake viel helemaal weg maargoed hij was nog goed te doen wel een lekker fris toetje die prima past bij het lenteweer wat er nu aan zit te komen. Daar ging hap 2 en hap 3 en hij werd steeds viezer ja en dat zeg ik niet gauw wat proefde hij chemisch net of er van alles in ingestopt om het maar smaak te geven. Ik kreeg dit van een bezoekster al te horen over de vorige variant framboos cheesecake waar ik overigens helemaal weg van ben maar deze variant echt nooit meer! De citroensmaak werd vervelend en de nasmaak was nog minder fijn want zelfs na gespoelt te hebben met water of cola nog bleef de smaak op mijn tong hangen. Ik vind deze erg tegenvallen en vind het heel erg jammer want je kan van zo'n basis smaak vast en zeker wel een goed toetje maken.Ingrediënten:

Magere verse kwark (40%)(melk), afgeroomde melk, citroen (9%), vloeibare suiker (sacharose: 6,6%), room (melk), glucose-fructosestroop, melkeiwitten, stukjes koek 1,5% (suiker, tarwemeel rijstmeel, eiwit, witte bonenmeel, tarwezetmeel , gemodificeerd aardappelzetmeel, plantaardig vet (zonnebloem), aroma, zout, verdikkingsmiddel (natriumalginaat)), verdikkingsmiddelen (gemodificeerd maïszetmeel, pectine, guargom), zuurteregelaars (natriumcitraat, calciumcitraat, citroenzuur), eiconcentraat, gelatine, aroma’s, melkfermenten. Bevat: melk, glutenbevattende granen en ei. Kan bevatten : sporen van noten.

Zou ik hem aanraden? Het is wel duidelijk dat gaat niet gebeuren. Hij is ook nog niet te koop bij alle supermarkten maar wil je hem toch proberen ik heb hem gezien in de Dekamarkt en Albert Heijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.