maandag 31 maart 2014

Review: John Frieda Luxurious VolumeSinds dat ik mijn haar extensions heb ben ik totaal overgestapt naar de shampoo en conditioner van John Frieda, hier was ik al heel tevreden over dus toen mijn zus mij voorstelde om de volume lijn ook eens uit te proberen besloot ik dat toch maar te doen want een beetje volume in mijn haar is nooit weg.

______________________________________________________________________________

John Frieda haarproducten blijven nog altijd prijzig houd daarom de kruidvatfolder in de gaten want vaak hebben zij 1+1 gratis of 40% korting op je tweede fles en dat scheelt een hoop omdat de flessen rond de €10,- liggen. Ik kocht de shampoo en conditioner van de luxurious volume lijn. Deze lijn heeft in totaal 5 producten namelijk:

* Touchably full shampoo
* Touchably full conditioner
* Blow dry lotion root booster
* Fine to full blow-out spray
* Volume refresh dry shampoo

Een zeer uitgebreide lijn die voor bijna alle omstandigheden wel iets heeft namelijk de gewone verzorging een shampoo en conditioner. Twee sprayflacons om meer volume te creëren na het föhnen alleen gebruik je de één bij handdoek droog haar en de andere nadat je gelijk de douche uit kwam. Ten slotte nog een droogshampoo die zorgt voor een frisse bos met haar en volume. Ik ben alleen voor de shampoo en conditioner gegaan en ben over de shampoo zeer te spreken want mijn haar is heerlijk schoon en merk een kleine volume boost in mijn haar maar dat is na een paar uur wel weer weg. De conditioner vind ik niet geweldig want het is een jelly conditioner en vind een wat romige conditioner een stuk fijner maar dat is puur persoonlijk.

Zou ik hem aanraden? Ja dat zeker wel maar verwacht niet dat je gelijk een volle bos met haar krijgt als je deze shampoo en conditioner regelmatig gebruikt.

1 opmerking:

  1. En de droogshampoo is ook een goede aanvulling op het gebruik van deze lijn. x

    BeantwoordenVerwijderen

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.